1. We are currently experiencing issues with viewing and uploading images, our team is working on the issue.
    Dismiss Notice

What do you think this is?

Discussion in 'Marijuana Plant Problems' started by kingtitan, Nov 14, 2017.

  1.  
    kingtitan

    kingtitan Well-Known Member

    Did a rotation of my plants today and noticed one with fan leaves between nodes 3-6 has this going on. Didn't notice it much with the intense lighting prior to this though I admit I was a bit lazy and didn't pay much attention to this one tucked in the back. Plant as a whole looks fine, tthe damage has a slight rusty color to it.

    Swapped 1kw MH to HPS and went to 12/12 a few days ago. Sorry for the HPS light, i'll take a better pic tomorrow evening, I tried my best with the white balance.
     

    Attached Files:

  2.  
    TenerifeJon

    TenerifeJon Active Member

    Have you sprayed them recently with anything ? or do you have a fan close ?
     
    kingtitan likes this.
  3.  
    kingtitan

    kingtitan Well-Known Member

    Yeah it was getting the fan head on for a couple weeks, moved away now during the rotation. I also did a feed with a sprayer a few weeks ago as I was trying to find a best way to do watering in the new setup (Botanicare organic), thought it might have left dried up film but it doesn't flake off and the area looks dry and almost necrotic.
     
  4.  
    Lite

    Lite Well-Known Member

    that would scare the bujesus out of me. White is never a natural symptom of a leaf that isnt under intense light.

    I suspect bugs/mold/mildew forming.

    Hope that its whatever u sprayed on the girls.... give them a heavy spraying of some good pure distilled water and rinse that shit off and hope that it never comes back.

    love you, goodluck. keep us updated
     
    kingtitan likes this.
  5.  
    kingtitan

    kingtitan Well-Known Member

    Sorry its not white, I think the white balance under HPS was throwing it off. I pulled the one plant out to normal lighting. Its only on a few of the fan leaves between node 3-6 with a bit of burn on a couple side branches (the one in the pic is node 1 branch at the top of the canopy). Initially this was caused by my tie on the branch and also had a run in with my shop vac, but still a bit suspicious as to what is going on here on the big fan leaves. Everything looks fine from al the newer growth past the 5/6th node.

    Its the only plant that has anything like this, she is 1 of 3 of the canuck cookies strain with variation in pheno on each ( I also have 3 other strains going). I am wondering if maybe the HID might have done something from foliar feeding a couple of times?
     

    Attached Files:

  6.  
    shrxhky420

    shrxhky420 Well-Known Member

    Looks like ph issue.

    SH420
     
  7.  
    kingtitan

    kingtitan Well-Known Member

    5.6 going in and 6.2 run off.
     
  8.  
    shrxhky420

    shrxhky420 Well-Known Member

    Soil or coco?
    SH420
     
  9.  
    kingtitan

    kingtitan Well-Known Member

    its in soiless promix HP. they are all fine, i am more interested on what this is/was. I am hoping I dodged the crap genetics from Canuck seeds being said.
     
  10.  
    Lite

    Lite Well-Known Member

    ur PH is changing too much.
     
  11.  
    leather lungs

    leather lungs Well-Known Member

    Cal/mag deficiency
     
  12.  
    shrxhky420

    shrxhky420 Well-Known Member

    ??? Which is it cal or mag? It's not both.

    I agree with lite... seems like ph issue

    SH420
     
    leather lungs likes this.
  13.  
    kingtitan

    kingtitan Well-Known Member

    So the conclusion is that it may have been a PH issue that this strain pheno did not like at some point in week 2-3.
     

Share This Page