Man or woman

Rabeats2093

Well-Known Member
Showing the top view of a cannabis plant does no justice in determining the sex of it you want to take pictures of the nodes which are the spaces in between branches
 

xtsho

Well-Known Member
What state? Some states let plants choose what gender they identify as or be non-binary if they want.


"Oregon also allows a plant to amend their birth certificate to include non-binary "X" gender marker as of January 1, 2018."

"In July 2019, the New Hampshire legislature passed a bill allowing plants to indicate their sex on IDs as male, female, or other."
 
Koja država? Neke države dopuštaju biljkama da odaberu koji spol će identificirati ili da budu nebinarne ako žele.


"Oregon također dopušta tvornici da izmijeni svoj rodni list kako bi od 1. siječnja 2018. uključio nebinarni oznaku "X" spola."

"U srpnju 2019. zakonodavno tijelo New Hampshirea usvojilo je zakon kojim se biljkama dopušta da na identifikacijskim iskaznicama navedu svoj spol kao muški, ženski ili drugi."
[/CITAT]
Ako sam početnik u nečemu i pitam za savjet ili pitanje koje me zanima o budućnosti biljaka, mislim da je sarkazam pomalo pretjeran, mislim da nisam jedini na svijetu koji nema sva znanja o uzgoju ovu biljku, ali sam shvatio osnove. Valjda je forum na neki način posvećen pomoći neiskusnim članovima, početnicima? Da se razumijemo, nemam ništa protiv, ali iskreno nepotreban komentar po meni. Mislim, ako si ne možeš pomoći, ne bi trebao ni odustati? Bez uvrede i ljutnje jednostavno dajem svoje mišljenje i unaprijed se ispričavam ako sam ovim rekao nešto što nisam trebao
 
Top