Why hasn’t one plant started to flower?

Kief84

Member
I’m about five and a half weeks into my second grow, 2x Critical auto 2x Blackberry gum and a freebie uk cheese auto.
They are in soil and perlite 80/20 under a 220w led and are getting half recommended feed ever other water so roughly every six days.
At the very beginning they were showing cal def so added that into the mix and cured the issue, next was the weevil infestation caused by bringing flooring from the garden into the tent without washing (newbie mistake) but cured those little bastards with a fruiting flower insecticide.
I fimmed on day 20 and saw new growth a couple of day after on all plants and defoliated about a week later as they were way bushy.
So now we’re about a week and a half into flower, both other strains flipped within a day of each other but the ched still doesn’t look like it’s flowering, also looks kinda stunted, but I dunno coz I’m a noob.
Anyone got any thoughts?
 

Attachments

Kief84

Member
I’m about five and a half weeks into my second grow, 2x Critical auto 2x Blackberry gum and a freebie uk cheese auto.
They are in soil and perlite 80/20 under a 220w led and are getting half recommended feed ever other water so roughly every six days.
At the very beginning they were showing cal def so added that into the mix and cured the issue, next was the weevil infestation caused by bringing flooring from the garden into the tent without washing (newbie mistake) but cured those little bastards with a fruiting flower insecticide.
I fimmed on day 20 and saw new growth a couple of day after on all plants and defoliated about a week later as they were way bushy.
So now we’re about a week and a half into flower, both other strains flipped within a day of each other but the ched still doesn’t look like it’s flowering, also looks kinda stunted, but I dunno coz I’m a noob.
Anyone got any thoughts?
The cheese is the one in the middle
 
>
Top